DOPLNĚNÍ.... ;)

27.12.2011 18:27

KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2012.

 U nás jsme měli krásné pohodové svátky, bylo plno dárků pod stromečkem a i na pejsky se samozřejmě pamatovalo ;)

Trošku se zpožděním, ale přece.... výsledky z výstav:

Krajská výstava v Litoměřicích - Aladár Danitty V2(p.roz.Josef Hejda) - opět nebyla naší poslední výstavou v roce 2011, Barunka se rozhodla spojit příjemné s užitečným a vyjet si na krásný výlet do Rakouska.

Doppel CACIB Wels - sobota: V4(richter: Deutscher Erwin), neděla V3(richter: Ahrens Hana). Škoda, že se nám nedařilo trošku lépe, ale bohužel nebylo Daníkovi dobře a na jeho projevu se to dost podepsalo.Měli jsme štěstí na sympatické rozhodčí, v neděli jsme dokonce s pani rozhodčí mluvili česky :)  Hned po příjezdu domů jsme navštívili veterináře a Daník dostal antibiotika(byla to laringitida). Chudák náš malý to i s nemocí zvládl oba dny na výbornou, je to miláček. Wels je nádherné městečko a doufám, že i příští rok se tam výstavy zůčastníme. Byla to naše první zahraniční zkušenost a už plánujeme další... ;))

A je tu hned další výstava.... 7.1.2012 - už jen týden ;)) - pojedeme na výstavu do Brna, už se moc těšíme, v Brně se nám moc líbí. Těšíme se kamarády, které tam snad potkáme ;)