DuoCACIB Brno 4.-5.2.2012

06.02.2012 17:35

O víkendu jsme se zúčastnili mezinárodní výstavy v Brně. Daník byl přihlášený podruhé do třídy šampionů. V sobotu posuzoval pan rozhodčí Navrátil - tentokrát se mu Daník nelíbil - hodnocení VD4 za čtyř psů. V neděli posuzovala paní H.Dvořáková - hodnocení V3 z pěti psů. Dostali jsme moc pěkné hodnocení, byla jsem mile překvapena, krásný výsledek v takové konkurenci pěti šampionů ;)  Po sobotním neúspěchu nám nedělní hodnocení zvedlo náladu ;)))

V sobotu se výstavy zúčastnila i Daníkova sestřička Ayieen Danitty - dostala moc pěkné hodnocení: mezitřída - V3 z pěti fen. Moc gratulujeme!

Už teď se těšíme na další výstavu!  Měli by jsme se s Daníkem zúčastnit výstavy v Drážďanech(duben), už teď se nemůžeme dočkat, bude to náš druhý zahraniční výjezd ;)  Byly v plánu i České Budějovice, ale protože náš klan čeká velká rošáda (v podobě stěhování, rekonstrukcí dvou bytů atd.), přehodnotili jsme situaci a rozhodli se raději jen pro Drážďany ;) už teď máme práce nad hlavu a to se zatím rekonstrukce týká pouze "starších" :)